Таврiя

Футбольний клуб з Сімферополя

Офіційний сайт

Фанаты херсонского Кристалла
24 липня 2015, 00:10
Інше

Фанаты херсонского «Кристалла» зовут «Таврию», но в гостевую раздевалку

Фанаты херсонского «Кристалла» обратились к мэру города и губернатору с предложением не препятствовать переезду «Таврии» в Херсон, но не путем уничтожения «Кристалла», — сообщает «Мост».


Ми, вболівальники ФК «Кристал» (Херсон) звертаємось до Вас (Путілов, Миколаєнко) вирішити проблему, яка змушує нас з тривогою дивитись в майбутнє улюбленої команди.

Всі знають про розмови та прагнення щодо переїзду Сімферопольської «Таврії» в місто Херсон. Одразу зазначаємо, що український клуб «Таврія» має відновити виступи в Чемпіонаті України з футболу!

Наш клуб існує вже більше 50 років, за цей час були злети та падіння, було дуже важко повернутися в професійний футбол у 2011 році після п'ятирічної перерви. І весь цей час з командою були ми, віддані вболівальники «Кристала». Кожен з нас вкладає, що може, в клуб: від збору коштів до участі в суботниках та акцій в підтримку «Кристала» та міста.

Для нас футбольний клуб Кристал став рідною домівкою, соціальним проектом та без перебільшення способом життя. Вік наших вболівальників від 1 місяця до 90 років, різноманітних сфер зайнятості: студенти, робочі, моряки, депутати, бізнесмени, робітники культури, здоров'я та освіти. Особливо тішить збільшення в останні роки кількості молодих вболівальників, які пропагують здоровий спосіб життя, патріотизм та любов до рідного клубу та міста. І це заслуга нашого футбольного клубу.

В клубі багато років функціонує дитячо-юнацька школа, яка виховала й дала дорогу в життя тисячам хлопців!

Нас дуже лякають висловлювання пана Куніцина, головним меседжем яких є те, що в Херсоні немає нормального клуба і ось нарешті буде. Так от! В Херсоні був, є і сподіваємося буде нормальний, професійний, добрий футбольний клуб, і ми пишаємося нашою командою та нашими хлопцями!

Все це подається під благородними намірами розвитку українського футболу. Про який розвиток може йтися, якщо, відродивши «Таврію» в Херсоні, ми втратимо рідний «Кристал»??? Тому що ми абсолютно впевнені, що у разі приїзду «Таврії» в Херсон почнеться планована та впевнена робота з витиску та придушення Кристала. Та рано чи пізно настане час, коли доведеться вибирати між існуванням «Таврії» або «Кристала», і не важко здогадатися, що переможе клуб з більшим бюджетом та політичним тилом!

Хочемо привести два приклади з українського футболу:

  • перший (позитивний): клуб НПГУ «Макіїввугіль» (Макіївка) переїхав в Нікополь, де не було професійного футболу;
  • другий (негативний): ФК «Металург» (Донецьк) переїхав до Дніпродзержинська, де є професійний клуб «Сталь».
І «Макіїввуголь», і «Металург» позбавленні можливості виступати в рідних містах через агресію Росії. Але один колектив пішов за позитивним варіантом — дати гарний футбол місту Нікополь, де не було футболу. Інший колектив пішов за негативним та незрозумілим шляхом. Історія з об'єднанням «Металурга» та «Сталі» ще не закінчилась, і вже зрозуміло, що це не закінчитися добре мінімум для одного з цих клубів. І абсолютно зрозуміло, що цей варіант ніяк не можна називати та видавати за розвиток українського футболу.

«Таврія» опинилася в такій самій ситуації що й «Металург» та «Макіїввуголь», але по якому шляху підуть вони???

У зв'язку з цим, ми активна група вболівальників «Кристала», наполегливо просимо Вас (Путілов, Миколаєнко) втрутитись та вирішити цю проблему, та дати нам надію на перспективне майбутнє для нашої команди. Наш клуб самобутній та з насиченою історією. Ми з Вами повинні зробити все, щоб зберегти наш рідний «Кристал».

В нашій рідній країні безліч футбольних міст, які з тієї чи іншої причини не мають професійного клубу, вони будуть дуже раді бачити «Таврію» в своєму місті!

Ми, херсонці, абсолютно всі будемо раді бачити ФК «Таврія» у себе в місті та на стадіоні, АЛЕ в гостьовій роздягальні.

Слава Україні!!!
Відправити
  • Комментарии
Работает на Disqus