Таврiя

Футбольний клуб з Сімферополя

Офіційний сайт

Сергій Шевченко
10 травня 2019, 13:25
Інтерв'ю

Сергій Шевченко: Сподіваюся, що у “Таврії” є всі перспективи відродитися

Одразу після матчу 24-го туру "Кремінь" - "Таврія" (2:0) головний тренер команди з Сімферополя Сергій Шевченко розповів пресс-службі ПФЛ про нереалізовані моменти, перспективи клубу і кадрові можливості його команди.

На жаль, у цьому матчі проявилася наша стара проблема нереалізації гольових моментів, - підкреслив Сергій Шевченко. - На початку зустрічі не змогли забити після двох виходів один на один. У нас поки немає справжнього бомбардира, який може вирішувати долю матчу. Як бачимо, зараз “Таврії” навіть двох забитих м'ячів не вистачає для перемоги. Маємо, що маємо, рухаємося далі, працюємо над вдосконаленням своєї гри.
Передивлявся гру ФК “Кремінь” проти “Миру”, було помітно що кременчуцький колектив дещо недооцінив свого суперника. Готувалися до цієї гри, вивчали всі сильни та слабкі сторони “Кременя”. Розуміли, що на нас очікуватиме складний матч, адже грали проти лідера Групи Б. “Кремінь” - хороша команда, з якісними виконавцями у складі, просто у Горностаївці вони не змогли зіграти у свій футбол, таке буває. Наша команда завжди намагається грати у футбол, не дивлячись на суперника. Старалися комбінувати, створювати моменти, а не відсиджуватися у захисті. Звісно, хотілося б підсилити склад команди, але не хочеться забігати наперед.
Черній? Перед грою на теоретичному занятті робили акцент на ключових гравцях “Кременя”, розбирали хто за кого має відповідати при стандартних положеннях. Те що кременчузці провели ротацію у складі не було для нас несподіванкою. Вважаю, що підопічні Столовицького абсолютно заслужено знаходяться на першому місці. “Кремінь” тривалий час не пропускав та не програвав вдома, це свідчить про клас команди.
У матчі першого кола у нас був сильніший склад ніж зараз. Наприклад, лідер команди Масалов зараз виступає за “Кремінь”. Всі ключові гравці, які визначали стиль гри “Таврії” зараз грають у “Гірнику”, запорізькому “Металурзі”. У цій ситуації нічого змінити не можемо, необхідно виходити із своїх можливостей. Сподіваюся, що у “Таврії” є всі перспективи відродитися, розраховуємо на позитивні зміни, - сказав Шевченко.
Зараз необхідно будувати команду з прицілом на наступний сезон. Досить складно розраховувати на результати, коли взимку приходять 12-ть нових гравців, адже необхідний час для того щоб награти ігрові зв'язки. Вважаю, що не нормально, коли після зимової перерви команда збирається лише 25 лютого. Якби ми зібралися 25-го лютого, але тим складом, з яким грали восени, то результати були б зовсім інші. Все таки хочеться віддати належне гравцям, які у цій непростій ситуації залишилися у клубі і викладаються у кожному матчі.
Сергій Шевченко підкреслив, що певне фінансування у команди є. Цього достатньо лише на мінімальні потреби.
На футболках у нас логотип головного спонсора команди Ігоря Колихаєва. Цей спонсор також утримує міні-футбольний клуб “Продексім”, який є чемпіоном України. Дуже приємно, коли людина людить спорт і робить все від себе залежне, щоб допомогти нашій команді. Хочеться йому подякувати за цю підтримку.

На всі виїзні матчі приїзджаємо у день гри, але тут дещо змінили свою традицію і прибули за день до гри, адже необхідно було долати чималу відстань. Вирушили з Берислава, проїхали Мелітополь, Запоріжжя, зробили серйозне коло. Думали, що зможемо зайти з тилу (сміється). Вважаю, що така складна подорож не вплинула на гру команди і підсумковий результат, ми поки не готові обігравати лідера на його полі.
Відправити
  • Комментарии
Работает на Disqus