Таврiя

Футбольний клуб з Сімферополя

Офіційний сайт

Головний тренер сімферопольської Таврії Сергій Шевченко
30 липня 2019, 10:45
Інтерв'ю, Топ-новинаФото прес-служби "Кристала"

Тренер "Таврії" Сергій Шевченко звернувся до Президента України Володимира Зеленського

Після матчу 1-го туру з херсонським "Кристалом" головний тренер сімферопольської "Таврії" Сергій Шевченко розповів про тяжке становище клубу і звернувся до Президента України з проханням про допомогу:


Як можна оцінити гру, якщо ми 21-го зібралися, а 27 - гра. Так, ми щось намагалися робити - до купи зібрати. У нас залишилося з того складу 10 футболістів, з них - два воротарі. Добре, що взагалі почали чемпіонат, а то могли взагалі не зібратися.

Може хтось зверне серйозну увагу на "Таврію". Нехай це і не скромно, але: Володимир Олександрович (Зеленський, - прим.), допоможіть ви. Тільки ви, напевно, можете допомогти - через губернатора або якось так ... Ну бо тяжке становище.

Що стосується сьогоднішнього матчу, то я пацанів подякував. Ми з першості району понабирали людей, все що могли - вони зробили. Куди там протистояти? Треба тверезо оцінювати можливості.

"Кристал" вітаю з перемогою. Ця команда відбулася, а ми - в творчому пошуку. Якщо допомоги не буде, то хоч знімайся тоді.

Я навіть не можу це уявити, щоб кримська команда "Таврія" (Сімферополь), такий бренд, коли на матчі навіть вболівальники з Криму приїжджають, зніметься з чемпіонату через те, що не знайдуть ці копійки! Інтернет вибухне!

Якщо чесно, то я не хотів давати інтерв'ю. Це в голову прийшло, і з поваги до "Кристалу", якому віддав довгі роки, як футболіст і тренер ... Я в шоковому стані. Я розумію, що і в Донецьку не грають - і "Шахтар", і "Зоря", і "Олімпік". Так само і "Таврія". Як взагалі можна спонсора не знайти?!

Дякую цим пацанам з першості району. Звичайно, їм це цікаво. Дякую, що ми взагалі почали. "Таврія" - беднющая. Як це не сумно, але це вибух буде, якщо команда припинить існування. Тому що одна людина вже не може тягнути цю команду.
Відправити
  • Комментарии
Работает на Disqus