Таврiя

Футбольний клуб з Сімферополя

Офіційний сайт

В чемпіонаті України Таврія зіграє з криворізьким Кривбасом
21 березня 2021, 21:33
Чемпіонат, 2 ліга, Топ-новина

В чемпіонаті України «Таврія» зіграє з криворізьким «Кривбасом»

У вівторок, 23 березня в Мар’янівці відбудеться перенесений матч 5 туру Чемпіонату України (Друга ліга Б). На стадіоні «Мар’янівський» сімферопольська «Таврія» зіграє з криворізьким «Кривбасом».

Для обох колективів – це буде перша зустріч в чемпіонаті. Крім того, за зимове міжсезоння у команд відбулися певні зміни. Так, наприклад, новим головним тренером сіферопольців став Олег Федорчук. Клуб поповнився новачками: Андрій Барладим та Ярослав Герасименко (всі з херсонського «Кристалу»), Максим Богданов, Валерій Доля, Павло Бесараб, Олександр Шевченко, Олексій Заїка, Іван Гура (всі з новокаховської «Енергії»), Сергій Чеботаєв («Кремінь»), Юрій Тетеренко та Костянтин Яцик.

Для сімферопольців (на відмінно від їх суперників) – це буде перша офіційна гра в новому році. Під час останніх зборів підопічні Федорчука вдало виступили на V Відкритому Кубку Асоціації футболу АР Крим та м. Севастополя. В трьох поєдинках сімферопольці здобули всі три перемоги: «Таврія» - «Енергія» - 6:4; «Таврія» - СК «Каховка» - 5:0; «Таврія» - ДЮСШ «Херсон» - 7:0. Олексій Бойко став кращим нападником турніру, а Анатолій Масалов – кращим півзахисником.

Крім того, підопічні Федорчука зіграли два товариські матчі з представниками Першої ліги і в обох здобули перемоги – «Таврія» - МФК «Кристал» (Херсон) 1:0 (м’яч на рахунку Анатолія Масалова) та «Таврія» - МФК «Миколаїв» - 2:1 (Павло Чмеленко та Олесій Бойко).

Наразі, сімферопольський клуб займає друге місце в турнірній таблиці (23 очки).

Щодо «Кривбасу», то за зимову перерву клуб підписав п’ять новачків: Максима Пирогова, Дмитра Фатєєва, Артура Карнозу, Олексій Збуня та Ярослава Квасова.

Наразі, криворізький клуб посідає четверте місце у турнірній таблиці (22 очка). В минулому турі (13–й тур) «Кривбас» на своєму полі з мінімальним рахунком обіграли черкаський «Дніпро» (1:0). Голом відзначився Ярослав Квасов.

Нажаль, в цьому матчі «Таврії» не допоможуть Віктор Окатий (дискваліфікація) та Дмитро Клочко (травма).

Початок гри о 14:00.
Відправити
  • Комментарии
Работает на Disqus