Таврiя

Футбольний клуб з Сімферополя

Офіційний сайт

У неділю «Таврія» зіграє з «Металом» в Новій Каховці
24 квітня 2021, 10:03
Чемпіонат, 2 ліга, Топ-новина

У неділю «Таврія» зіграє з «Металом» в Новій Каховці

У неділю, 25 квітня, відбудеться матч 19 туру Чемпіонату України (Друга ліга Б) - наша команда зіграє із лідером групи - харківським «Металом». В зв'язку з технічними роботами на стадіоні в Мар'янівці цей матч відбудеться в Новій Каховці на стадіоні «Енергія» (початок о 15:00).

У першому колі, на виїзді, кримчани програли своїм суперникам з мінімальним рахунком 1:2. Вже на 15-й хвилині харків’яни не змогли реалізувати одинадцятиметровий (капітан «Металу» Руслан Фомін не переграв кіпера сімферопольців Віталія Онопко).

Далі, основні події гри відбулися у другому таймі. Спочатку господарі поля вийшли вперед. Точним ударом (на 59-й хвилині) відзначився Володимир Танчик. На 65-й хвилині кримчани змогли зрівняти рахунок. Гол забив Андрій Фаюк. Але, вже через 8 хвилин «Метал» знову вийшов вперед – 2:1. Автором забитого м’яча став Віталій Федорів.

Поєдинок так і завершився з підсумковим рахунком 2:1 на користь харків’ян. Також, треба зазначити, що сімферопольці закінчували гру вдесятьох. На 84-й хвилині другу жовту (і автоматично червону) отримав капітан команди Анатолій Масалов.

В турнірній таблиці «Метал» займає 1 місце (після 16 матчів – 44 бали). «Таврія» перебуває на 4 сходинці (після 15 матчів – 28 балів).

Початок гри о 15:00.

Пряма трансляція

Відправити
  • Комментарии
Работает на Disqus