Таврiя

Футбольний клуб з Сімферополя

Офіційний сайт

У п’ятницю сімферопольська «Таврія» поміряється силами з «Балканами»
26 серпня 2021, 10:10
Чемпіонат, 2 ліга, Топ-новина

У п’ятницю сімферопольська «Таврія» поміряється силами з «Балканами» (трансляція)

У п’ятницю, 27 серпня, в селі Мар’янівка відбудеться черговий матч 6-го туру Чемпіонату України (Друга ліга Б). На своєму стадіоні сімферопольська «Таврія» зіграє з «Балканами». Початок гри о 17:00.

В минулому сезоні кримчани вже зустрічалися зі своїм суперником. У третьому турі сімферопольці, на своєму полі, обіграли своїх візаві – 1:0 Героєм матчу став захисник кримчан Павло Чмеленко. Футболіст вдало зіграв на добиванні, після подачі з кутового, і з 8 хвилин до кінця поєдинку приніс перемогу кримчанам.

На виїзді, «Таврія», також виявилися сильнішою за «Балкан». Завдяки голам Богданова та Білоконя, а також майстерній грі голкіпера Онопко, сімферопольцям вдалося відвоювати 3 бали у одеситів.

В минулому турі обидві команди зіграли по різному. «Таврія» в Нікополі програла місцевій команді 1:2 (голом за кримчан відзначився Чмеленко). А «Балкани», в дербі Одещини, розгромили на своєму полі «Реал Фарму» - 5:0.

Після п’яти турів сімферопольці знаходяться на 7-му місці з доробком у 8 балів. «Балкани» - на 2-ій позиції з 11 очками.

Трансляцію поєдинку дивіться за цим посиланням
https://www.youtube.com/watch?v=4qUJeEXNAx8
Відправити
  • Комментарии
Работает на Disqus