Таврiя

Футбольний клуб з Сімферополя

Офіційний сайт

Таврія - Вікторія
1 жовтня 2021, 20:13
Чемпіонат, 2 ліга, Топ-новина

«Таврія» втратила домашню перемогу на останніх хвилинах гри (відео)

Сьогодні, 1 жовтня, сімферопольська «Таврія» на своєму полі зіграла свій черговий матч 11-го туру чемпіонату України з футболу (Друга ліга, Б). Суперником кримчан був новачок ПФЛ «Вікторія» із смт. Миколаївка (Сумська обл.). Поєдинок завершився з нічийним рахунком – 1:1.

Таврія: Онопко, Захарченко, Клочко, Максименко (Чеботаєв 38), Заїка, Білокінь (Доля 68), Кривич, Гура (Каранга 77), Ковальов, Бочак, Бойко.
Запасні: Герасименко, Богданов, Вакулінський.
Головний тренер: Юрій Чумак.

Вікторія: Воробей, Нелін, Чередніченко, Цапій, Ульянов, Гранкін, Бровченко (Касьянов 46), Кузьмін (Білий 81), Борисенко, Єременко (Лозовий 12), Акімов (Чеглов 53).
Запасні: Зінченко, Зрібняк, Литвиненко.
Головний тренер: Анатолій Безсмертний.

Голи: Бойко 45 (пен.) - Чередніченко 88.
Попередження: Гура 75 - Бровченко 44, Борисенко 72, Гранкін 77.
Вилучення: Касьянов 78.

Нажаль, остаточні цифри на табло не відображали результат тієї гри, яка точилася на полі. Господарі повністю контролювали хід поєдинку. Ще в першому таймі кримчани, як мінімум могли забивати чотири м’ячі, але на томість забили лише один. На 45 хвилині, влучним ударом з 11-метрової позначки відзначився Бойко.

У другій сорокап’ятихвилинці сімферопольці збільшили темп гри, змусивши гостей постійно фолити на підступах свого штрафного майданчику. В результаті, на 75 хвилині «Вікторія» залишилася в десятьох. Здавалося, що перемога і залікові три бали вже у «кишені» футболістів «Таврії». Але, на останній хвилині матчу гості змогли реалізувати свій, чи на єдиний гольовий момент. Після подачі кутового, Чередніченко першим встиг до м’яча, зрівнявши ударом головою рахунок зустрічі – 1:1.

Огляд матчу

Післяматчеві коментарі головних тренерів

Відправити
  • Комментарии
Работает на Disqus