Таврiя

Футбольний клуб з Сімферополя

Офіційний сайт

Футбол
3 вересня 2020, 10:40
Статті

Який вплив мають умови адаптивного карантину на релевантні ставки на спорт в Україні

Кризовий період у діяльності букмекерських контор, пов'язаний з карантином, поступово завершується. Все це добре і досить закономірно, адже нарешті у світі розпочали проводити різноманітні спортивні змагання, на які можна робити ставки (теніс - Exo-Tennis, Pro Series, футбол — Прем’єр Ліга, Ла Ліга). Букмекери України тут досить швидко зреагували, почали оперативно поповнювати асортимент спортивних подій та забезпечувати максимально доступні умови для всіх користувачів.

Звісно, що з розвитком корононавірусної кризи найбільшим букмекерським конторам довелось пристосовуватись до реалій. Але вони не розгубились та запровадили нові можливості для своїх користувачів. Наприклад, серед популярних ставок на сьогодні, пропонованих букмекерами, є передбачення можливості винайдення вакцини від коронавірусу в Україні та світі, а також передбачення дати завершення карантину. Однак все ж останнім часом зі збільшенням кількості значущих спортивних подій популярність ставок на спорт почала невпинно зростати.

Рекомендації від БК: на що саме звертати увагу

Щоб мати найбільш перспективний результат від ставки, свою гру треба вести дуже відповідально. Що це означає? Просто треба мати тверезу голову, враховувати реальний стан речей (кризовий стан ігорного ринку, економіки) та робити ставки на спортивні події, які користуються найбільшою популярністю, наприклад, футбольні матчі. Особливо це актуально для недосвідчених гравців.

Перед здійсненням ставки на сайті - https://www.favorit.com.ua/ru/bets/#, обов’язково треба порівняти коефіцієнти та вибрати оптимальну ігорну платформу. Саме ці прості дії перед початком серйозної гри спроможні забезпечити гравцям успішний бетинг.

Як саме робити ставки 2020-2021 роках та мати при цьому гарний результат

Кожний відповідальний гравець для дієвого підвищення свого заробітку бетингом, перш за все має провести скрупульозний аналіз ринку українських букмекерських контор https://footballdemocracy.org/casino/favbet/.

Рекомендації, якими не варто нехтувати ні в якому разі:

  1. Вибір надійної та авторитетної ігрової платформи. Перш за все важливо ознайомитись з відгуками та рецензіями користувачів та проаналізувати їх, визначивши для себе при цьому мінуси та плюси кожного ресурсу.
  2. Жорстка спортивна дисципліна. Рекомендується дослідити перелік спортивних змагань та турнірів, які проводяться саме зараз, а також розглянути рівень наявного ажіотажу, обов'язково враховуючи оптимальний коефіцієнт.
  3. Гарантована ставка. Щоб робити успішні прогнози, треба дослухатись до порад професіоналів та постійно вивчати профільні прогнози досвідчених беторів.
  4. Закономірний прибуток можна отримати тільки завдяки поміркованому бетингу. Подібне ствердження є головною прерогативою справжнього азарту.

Тепер трохи статистики. Відповідно до даних найбільших БК в Україні сьогодні найбільш релевантними є наступні види спорту:

  • футбол;
  • прогресивний бетинг (кіберспорт);
  • теніс;
  • настільний теніс;
  • баскетбол;
  • покер;
  • гольф.

На завершення потрібно сказати, що найбільш ефективними методами бетингу, незалежно від ступеня азарту та досвіду гравця є поміркованість та прагматизм. Саме ці дві якості дозволять отримати задоволення від гри та, звісно ж, прибуток.

Поділитися