Таврiя

Футбольний клуб з Сімферополя

Офіційний сайт

Володимир Езерський
31 липня 2019, 14:40
Інтерв'ю

Володимир Єзерський закликав зберегти сімферопольський клуб

Головний тренер юнацької збірної України (U-17), екс-капітан «Таврії» і екс-гравець збірної України Володимир Єзерський закликав зберегти відроджену на материковій Україні сімферопольську «Таврію», яка має фінансові проблеми. Про це він сказав в коментарі Крим.Реаліі.

«Хочеться, щоб ця команда жила і не зникла, як «Дніпро» і «Металіст». Якщо є можливість, я б хотів закликати небайдужих людей і людей, які можуть підставити плече - хоч на якомусь рівні. Сьогодні команда заслуговує права бути хоча б в Першій лізі. Хочеться, щоб і керівництво держави звернуло увагу. Ми не повинні губити цю історію, а навпаки - розвивати її або хоча б утримати. Сподіваємося», - заявив Єзерський.

За його словами, команда є брендом кримського футболу, який «не можна втрачати».

«Ми знаємо традиції та історію цієї команди. Приємно бути частиною цієї історії. Скільки класних гравців грало і виховувалося в цьому клубі! Це і багато уболівальників не тільки в Криму, але і за його межами. Зараз я це відчуваю в різних точках України. До мене підходять вболівальники «Таврії» і кажуть: «А ось ви пам'ятаєте, як та гра була, як той чемпіонат, яка команда була?». «Таврію» знають і пам'ятають», - додав він.
Відправити
  • Комментарии
Работает на Disqus