Таврiя

Футбольний клуб з Сімферополя

Офіційний сайт

Домашній поєдинок «Таврії» з «Перемогою» завершився бойовою нічиєю
11 жовтня 2021, 22:02
Чемпіонат, 2 ліга, Топ-новина

Домашній поєдинок «Таврії» з «Перемогою» завершився бойовою нічиєю (відео)

Сьогодні, 11 жовтня, сімферопольська «Таврія» на своєму домашньому стадіоні «Мар’янівський» приймала поєдинок 13-го туру чемпіонату України з футболу (Друга ліга, Б). Суперником кримчан була дніпровська «Перемога».

Таврія: Онопко, Чеботаєв, Чмеленко, Заїка, Кривич (Максименко 89), Захарченко, Каранга (Богданов 46), Ковальов (Бочак 58), Білокінь (Гура 46), Барладим, Бойко.
Запасні: Герасименко, Клочко, Вакулінський.
Головний тренер: Юрій Чумак.

Перемога: Суаіб, Велєв, Сидоренко, Яременко (Резесідзе 82), Коцюмака, Павлюк (Донгаузер 80), Краєв (Ляшенко 62), Валєєв, Литвяк (Сердюк 86), Радченко, Кіча (Фхакадзе 62).
Запасні: Солдатенко, Цопа, Есьен.
Головний тренер: Сергій Воробей.

Голи: Бойко 7, Барладим 50 - Кіча 28, Валєєв 41.
Попередження: Кривич 62, Чеботаєв 68, Чмеленко 84, 86; Доля 90+3 - Литвяк 32, Валєєв 65.
Вилучення: Чмеленко 86.

Сімферопольці живчиком розпочали гру. І вже на 7 хвилині капітан команди Бойко влучним пострілом головою вивів «Таврію» вперед. Після забитого м’яча, кримчани намагалися не зупинятися на досягнутому. До 20-ї хвилини матчу підопічні Чумаки могли ще двічі вразити ворота суперників. Нажаль, не забили. А ось гості, скористалися футбольним правилом «не забиваєш ти – заб’ють тобі». На 28-й хвилині нападник «Перемоги» Кіча зрівняв рахунок, а за 4 хвилини до кінця першого тайму, капітан дніпровців Валєєв вивів гостей уперед.

Початок другої сорокап’ятихвилинки, був знову за господарями. Як результат, на 50-й хвилині, завдяки удару Барладима та вдалого рикошету від захисника гостей «Таврія» зрівняла рахунок – 2:2.

Далі, до 86-ї хвилини на полі точилася рівна боротьба, а потім, після вилучення захисника кримчан Чмеленка (друга жовта картка), господарі змушені були провести кінцівку поєдинку в обороні, сподіваючись на швидкі контратаки.

«Таврія» вистояла, а фінальний свисток зафіксував підсумковий рахунок зустрічі – 2:2.

Свій наступний поєдинок підопічні Чумака зіграють на виїзді. Їх суперником буде ФК «Полтава». Матч відбудеться 16 жовтня. Про час та трансляцію поєдинку дізнаєтесь з найближчих новин. Слідкуєте за нашими сторінками в соціальних мережах.

Огляд матчу

Відправити
  • Комментарии
Работает на Disqus
http://www.ooors.ru купить недорогие салюты оптом салют недорого оптом.