Таврiя

Футбольний клуб з Сімферополя

Офіційний сайт

Сімферопольці не втримали перемогу в матчі проти «Балкан»
27 серпня 2021, 21:13
Чемпіонат, 2 ліга, Топ-новина

Сімферопольці не втримали перемогу в матчі проти «Балкан» (відео)

У п’ятницю, 27 серпня, в селі Мар’янівка відбувся черговий матч 6-го туру Чемпіонату України (Друга ліга Б). На своєму стадіоні сімферопольська «Таврія» приймала «Балканами». На жаль, підопічні Пучкова не змогли втримати переможний рахунок і зіграли у нічию 1:1.

Таврія: Попович, Максименко, Чмеленко, Кривич, Чеботаєв (Вакулінський 88), Яцик, Доля, Ковальов, Захарченко (Гура 60), Бойко (Барладим 74), Бочак.
Запасні: Онопко, Герасименко, Білокінь, Богданов, Вакуленко, Заїка, Клочко.
Головний тренер: Сергій Пучков.

Балкани: Герич, Новіков, Салюк, Ільницький, Попов, Серденюк, Тітаєвський (Гаврилюк 58), Тропанець (Платунов 67), Іванченко, Болокан (Приблуда 53), Прийомов.
Запасні: Лукаш, Пєнов, Бєлих, Гейко.
Головний тренер: Денис Колчін.

Голи: Бойко 16 - Прийомов 79.
Попередження: Яцик 24, Ковальов 69 - Серденюк 70, Гаврилюк 90+2, Ільницький 90+4.

Сама гра між командами видалася дуже цікавою та бойовою. Вже на 15-й хвилині нападник кримчан Бойко головою, скориставшись блискучим навісом від Ковальова, відкрив рахунок.

Ще до перерви, сімферопольці могли збільшувати цифри на табло, але сумнівне суддівство, і не реалізовані гольові моменти залишили «горіти» 1:0 після першої сорокап’ятихвилинки.

У другому таймі, за рахунок рівної гри, в якій могли забити обидві команди, більш фартовішими виявилися футболісти «Балкан». За 10 хвили до кінця поєдинку вони зрівняли рахунок. А за декілька секунд до фінального свитка, лише майстерність гри голкіпера кримчан Поповича врятувала «Таврію» від поразки.

Зазначимо, що вже 31 серпня, в Нікополі (на стадіоні "Електрометалург") кримчани зіграють проти «Нікополя» у 3-му раунді Кубка України. А 5-го вересня, на виїзді, поміряються силами із запорізьким «Металургом».

Огляд матчу

Післяматчеві коментарії

Відправити
  • Комментарии
Работает на Disqus