Таврiя

Футбольний клуб з Сімферополя

Офіційний сайт

«Таврія» здобула домашню перемогу над «Вовчанськом»
14 серпня 2021, 23:11
Чемпіонат, 2 ліга, Топ-новина

«Таврія» здобула домашню перемогу над «Вовчанськом» (відео)

У суботу, 14 серпня, в Мар’янівці відбувся матч 4-го туру чемпіонату України (Друга ліга Б). На стадіоні «Мар’янівський» сімферопольська «Таврія» приймала новачка ПФЛ – футбольний клуб «Вовчанськ». Для обох суперників це була перша зустріч в історії протистоянь, яка завершилася мінімальною перемогою сімферопольців – 1:0.

Таврія: Онопко, Чмеленко, Максименко, Чеботаєв, Клочко, Кривич, Гура (Заїка 90), Ковальов (Богданов 90), Захарченко (Білокінь 78), Бойко (Бочак 62), Барладим (Доля 74).
Запасні: Попович, Герасименко, Вакуленко, Вакулінський, Яцик.
Головний тренер: Сергій Пучков.

Вовчанськ: Дьяков, Борзенко (Єрмошенко 66), Пентелейчук, Багачанський (Чебаненко 46), Рудавський, Галушка (Гладковський 61), Радченко, Коваленко, Демків (Кузубов 71), Егбуджуо, Семеніхін (Резепов 83).
Запасні: Савіцький, Бєліменко, Пець, Костюк.
Головний тренер: Андрій Березовчук.

Гол: Бойко 26 (пен.).
На 43-й хвилині Коваленко не реалізував пенальті.
Попередження: Бойко 33, Чеботаєв 58, Кривич 58 - Борзенко 26, Галушка 58.

Вирішальний гол у матчі був забитий, як виявилося, ще у першому таймі. Нападник «Таврії» Бойко, на 26 хвилині майстерно реалізував одинадцятиметровий удар і вивів сімферопольців вперед. Гості мали нагоду реабілітуватися за пропущений м’яч, але не використали її. На 43-й хвилині Кравченко не зміг пробити з пенальті голкіпера «Таврії» Онопка.

У другому таймі, більше можливостей забити мали господарі поля, але нажаль, надійна гра воротаря суперників, та брак влучності, дався в знаки. У свою чергу, декілька раз сімферопольців врятував від пропущеного голу і страж воріт Онопко.

Таким чином, після 4-го туру, підопічні Пучкова підтягнулися на 2-гу позицію, маючи у своєму активі 8 балів. На першому місці футболісти із Миколаєва, які як і сімферопольці мають 8 балів.

Відео голу

Післяматчевий коментар Сергія Пучкова

Післяматчевий коментар Віталія Онопка

Відправити
  • Комментарии
Работает на Disqus