Таврiя

Футбольний клуб з Сімферополя

Офіційний сайт

«Таврія» вийшла до 3-го раунду Кубка України
18 серпня 2021, 23:47
2 ліга, Кубок, Топ-новина

«Таврія» вийшла до 3-го раунду Кубка України

Сьогодні, 18 серпня, в Мар’янівці відбувся матч 2-го етапу Кубка України. На стадіоні «Мар’янівський» сімферопольська «Таврія» зустрічалася з черкаським «Дніпром» і перемогла з рахунком 3:2.

«Таврія»: Онопко, Чмеленко, Максименко, Чеботаєв, Клочко (Бочак 70), Кривич (Яцик 56), Гура (Вакуленко 78), Ковальов, Захарченко (Доля 56), Бойко, Барладим.
Запасні: Герасименко, Білокінь, Богданов, Вакулінський, Заїка.
Головний тренер: Сергій Пучков.

«Дніпро»: Самойленко, Онищенко, Клюс (Вініченко 46), Пінчук, Пиріг, Копил (Черненко 46), Дувняк (Івахно 46), Кузнєцов, Бистрицький (Біда 58), Савісько, Чижик (Кос 64).
Запасні: Денега, Шаповал.
Головний тренер: Тарас Ільницький.

Голи: Барладим 16, Бойко 29, Кривич 40 — Савісько 18, Чижик 24.
Попередження: Барладим 64 — Клюс 19, Біда 60, Кос 88.

Ще в першому таймі глядачі стали свідками п’яти голів, які на двох забили команди. Першими на 16-й хвилині відзначилися сімферопольці. Мяч на свій рахунок записав Барладим. Але не довго раділи прихильники кримчан. Через дві хвилини черкащани зрівняли рахунок. А на 22-й вийшли вперед.

Футболісти «Таврії» швидко оговталися. Спочатку Бойко зрівняв рахунок. А за 7 хвилин до кінця першого тайму Кривич, шикарним обвідним ударом в дальній від голкіпера кут знову вивів підопічних Пучкова вперед.

Рахунок на табло не змінився і після другої сорокап’ятихвилинки. Таким чином фінальний свисток арбітра матчу зафіксував 3:2 на користь сімферопольців, які пробилися до третього етапу Кубку України.

Хто буде наступним суперником кримчан і коли відбудеться наступний раунд змагань? - слідкуйте за новинами нашого сайту, а також на сторінках соціальних мереж клубу «Таврія» в Facebook, Instagram та Telegram.
Відправити
  • Комментарии
Работает на Disqus