Таврiя

Футбольний клуб з Сімферополя

Офіційний сайт

Метал - Таврія
9 жовтня 2020, 17:55
Чемпіонат, 2 ліга, Топ-новина

6 тур. Метал - Таврія 2:1 (відео)

9 жовтня 2020 р. Харків ("Сонячний"). 16:00.

Арбітр: Дмитро Євтухов (Дніпро).
Асистенти арбітра: Олександр Матяш (Полтава), Андрій Лікаренко (Київ).
Спостерігач арбітражу: Станіслав Боклажко (Київ).

Метал: Денчук, Кравченко, Федорів, Мизюк, Люлька, Демченко, Лозовий (Рязанцев 69), Багачанський (Поступаленко 28), Нехтій (Давидов 90), Танчик (Ралюченко 67), Фомін (Ярош 84).
Запасні: Каневцев, Стрельцов, Мандей.
Головний тренер: Олександр Кучер.

Таврія: Онопко, Соколан (Бочак 46), Масалов, Окатий, Чмеленко, Афендулов, Клочко, Макарченко (Фаюк 46), Жавко (Фетісов 63), Вакулинський, Захарченко (Кривич 80).
Запасні: Завгородній, Білокінь, Золотухін, Гриппа, Логвиненко, Максименко, Ляницький, Роїк.
Головний тренер: Сергій Шевченко.

Голи: Танчик 58, Федорів 73 - Фаюк 65.
На 15-й хвилині Руслан Фомін не реалізував пенальті (воротар).
Попередження: Федорів 18, Ярош 90, Давидов 90+3 - Окатий 42, Масалов 55, 83; Бочак 60, Захарченко 62, Афендулов 75.
Вилучення: Масалов 83 (повторне попередження).

В матчі 6 туру Таврія в гостях зустрічалась з безперечним лідером – Металом з Харкова. Матч видався видовищним, що не дивно, зустрічалися команди які в поточній таблиці займали 1 і 2 місця.

Як і очікувалось гра розпочалася атаками господарів, вже на 3 хвилині Фомін з декількох метрів головою пробив вище воріт. На 15 хвилині Танчик вивів сам на сам з воротарем Нехтія, Клочко зупинив нападника харків'ян недозволеним прийомом. Пенальті. До м'яча підійшов Фомін. Удар, і м'яч потрапляє в стійку.

Вже через хвилину Денчуку довелося рятувати свою команду після удару Вакулинського з меж штрафного майданчика. На 25 хвилині Таврія отримала право на пробиття штрафного поблизу воріт Метала. Жавко навісив, Масалов пробив головою, але м'яч потрапив у стійку. Через хвилину знову міг відзначитись Масалов, але Денчук парирував удар з дальньої відстані капітана Таврії.

На 36 хвилині чудову нагоду відкрити рахунок втратив Метал. Демченко пробивав штрафний метрів з 16-ти. В цьому моменті блискуче зіграв воротар Таврії Онопко, він перевів м'яч на кутовий не дозволивши йому влетіти в лівий верхній кут воріт.

Після перерви команди знов обмінялися гострими випадами. На 48 хвилині Демченко знову виконав небезпечний штрафний, на цей раз м'яч пролетів в лічених сантиметрах над поперечиною. А вже через хвилину Денчук відбив небезпечний дальній удар Вакулінського.

На 58 хвилині після передачі Нехтія Поступаленко вивів сам на сам з голкіпером Танчика, який невідпорно пробив в правий нижній від воротаря кут воріт. Та вже на 65 хвилині Таврія після розіграшу штрафного зрівняла рахунок. Відзначився Фаюк.

На 72 хвилині господарі ледь не вийшли вперед після небезпечного штрафного виконаного Рязанцевим.

На 73 хвилині Метал здобув право на кутовий. Рязанцев навісив, Мизюк головою відіграв на Федоріва, який в падінні через себе забив неймовірний гол!

На 82 хвилині знову Онопку довелось рятувати ворота вод голу після небезпечного удару зі штрафного Рязанцева.

Через дві хвилини Таврія залишилась у меншості. Другу жовту картку заробив Масалов та змушений був достроково залишити поле.

На 85 хвилині міг відзначитись Ярош, але знову блискуче зіграв Онопко. На другій доданій хвилині Кривич побачив, що Денчук далеко вийшов із воріт та спробував влучити в ворота з центрального кола, але м'яч пролетів вище воріт.

Костянтин Пуляєв

Післяматчеві коментарі тренерів

Відеоогляд

Відеозапис матчу

Відправити
  • Комментарии
Работает на Disqus