Таврiя

Футбольний клуб з Сімферополя

Офіційний сайт

Олег Федорчук
8 лютого 2021, 12:14
Інтерв'ю, Міжсезоння, Топ-новина

Олег Федорчук підвів підсумки перших зборів

З 26 січня по 8 лютого сімферопольська «Таврія» провела перші підготовчі збори до продовження сезону у Другій лізі в Новій Каховці. Головний тренер клубу Олег Федорчук підсумував результати підготовки.

— Олег Вікторович, які висновки ви можете зробити по першому збору?

— Задача першого збору, було втягнутися в тренувальний процес. Ми провели тестування гравців та визначилися з їх станом на сьогоднішній день. Крім цього виконали роботу на всі види витривалості: загальносилову, швидкісну та ігрову.

Все, що ми запланували – ми виконали. Єдине, що засмутило – мікротравми чотирьох гравців. Сподіваюсь, що вони швидко одужають.

— Що можете сказати про новачків, які на перегляді?

— На сьогоднішній момент ми уклали попередні домовленості з екс-гравцями херсонського «Кристалу» Ярославом Герасименко та Андрієм Барладимом. Їм залишилося тільки пройти медогляд та підписати контракти.

Ще є дві позиції, які б мені хотілось підсилити – фланговий крайній захисник та гравець середньої лінії поля. Тому плануємо продовжити перегляд під час другого збору.

— А коли відбудуться збори і які плани?

— Збори будуть проходити з 11-го по 25 лютого в Новій Каховці. Плануємо зіграти чотири гри. Дві вже відомі – 13 лютого з «Балканами» (Одеська обл.) та 16 лютого з новокаховською «Енергією», з якою ми вже будемо тренуватися окремо.

Стосовно ще двох спарингів, то шукаємо команди. Річ у тім, що ми відмовилися від збору в Туреччині лише тому, що шукаємо і запрошуємо на перегляд гравців саме тут, в Україні.

— Якщо взяти команди з вашої групи, то кого ви вважаєте основними конкурентами «Таврії» в боротьбі за підвищення у класі?

— Харківський «Метал», запорозький «Металург» та «Кривбас». Саме ці три команди та ми розіграємо путівку до Першої ліги.

— Олег Вікторович, що можете сказати про контрольні матчі, які ви провели під час першого збору?

— Скажу так, що кого планували до основного складу, нікому не програли, навіть МФК «Миколаєву». Основною моєю задачею було побачити та оцінити потенціал гравців. Хочу зазначити, що віддача футболістів була хорошою, а також дисципліна на високому рівні. Тому спарингами задоволений.
Відправити
  • Комментарии
Работает на Disqus