Таврiя

Футбольний клуб з Сімферополя

Офіційний сайт

Таврія на виїзді неочікувано поступилася маріупольському Яруду
29 березня 2021, 09:45
Чемпіонат, 2 ліга, Топ-новина

«Таврія» на виїзді неочікувано поступилася маріупольському «Яруду»

У неділю, 28 березня в Маріуполі відбувся черговий поєдинок чемпіонату України з футболу (Друга ліга, Б), в якому сімферопольська «Таврія» на виїзді зустрічалася з місцевим «Ярудом». Нажаль, підопічні Федорчука програли господарям з рахунком 0:2.

Яруд (стартовий склад): Гончаренко, Таранда, Саєнко, Лисенко, Товстий, Матвєєв, Мочевінський, Булгаков, Літюк, Корицький, Літовченко.
Запасні: Карнаух, Бібік, Маймула, Поліщук, Тишинінов, Щербак, Бойко, Асєєв, Левянков.
Головний тренер: Олег Краснопьоров.

Таврія (стартовий склад): Онопко, Гура, Шевченко, Окатий, Заїка, Бесараб, Тетеренко, Богданов, Білокінь, Масалов, Бойко.
Запасні: Герасименко, Барладим, Доля, Фаюк, Бочак, Захарченко, Чмеленко, Чеботаєв, Яцик.
Головний тренер: Олег Федорчук.

Голи: Лисенко 40, Мочевінський 85.
Попередження: Товстий 29, Корицький 85 - Заїка 34, Масалов 45, Білокінь 80.

В кінці першого тайму, при рівній грі, футболістам «Яруду» вдалася подача з кутового, після чого захисник господарів Кирило Лисенко головою відправив м’яча у ворота. В другій сорокап’ятихвилинці сімферопольці намагалися не тільки зрівняти рахунок, а й вийти вперед, але в цей день удача була на стороні маріупольців. Витримавши натиск кримчан, вони за п’ять хвилин до кінця матчу спіймали гостей в швидкій контратаці і забили другий м’яч.

Таким чином, після поразки, «Таврія» перемістилася на дві сходинки вниз і займає четверте місце. Свій наступний поєдинок підопічні Федорчука зіграють на своєму полі (3 квітня, в Мар’янівці), з новокаховською «Енергією».

Післяматчевий коментар головного тренера Таврії Олега Федорчука

Відеоогляд

Відеозапис матчу

Відправити
  • Комментарии
Работает на Disqus