Таврiя

Футбольний клуб з Сімферополя

Офіційний сайт

В чемпіонаті України сімферопольська «Таврія» переграла новокаховську «Енергію»
3 квітня 2021, 18:40
Чемпіонат, 2 ліга, Топ-новина

В чемпіонаті України сімферопольська «Таврія» переграла новокаховську «Енергію»

У суботу, 3 квітня, в Мар’янівці відбувся матч 15 туру Чемпіонату України (Друга ліга Б). На стадіоні «Мар’янівський» сімферопольська «Таврія» приймала «Енергію» з Нової Каховки і перемогла з рахунком 3:1.

В першому таймі, уже на 7-й хвилині гості заробили пенальті і Вадим Россохатий влучним ударом вивів свою команду вперед.

Господарі, ще до кінця першої половини гри мали три стовідсоткові моменти, але не змогли їх реалізувати. В свою чергу, новокаховчани уміло грали в обороні і змогли втримати мінімальний рахунок до перерви.

В другому таймі, наставник сімферопольців Олег Федорчук вдало використав заміни, які і принесли таку потрібну, для господарів перемогу. Спочатку Іван Гура на 53-й хвилині зрівняв рахунок. Через три хвилини капітан команди Олексій Бойко забив другий м’яч. А на 67-й хв. Максим Богданов влучним пострілом змусив «енергетиків» втретє виймати «плямистого» з сітки воріт.

Треба відмітити, що з 49-хвилини сімферопольці грали у більшості. У гостей червоні картки отримали Владислав Жавко і Іван Кірієнко (78 хв.).

Післяматчевий коментар головного тренера "Таврії" Олега Федорчука

Відеозапис матчу


Наступний свій поєдинок «Таврія» зіграє на виїзді проти «Балкан», 9 квітня.
Відправити
  • Комментарии
Работает на Disqus