Таврiя

Футбольний клуб з Сімферополя

Офіційний сайт

Таврія присвятила перемогу над Балканами принцу Філіпу
9 квітня 2021, 21:30
Чемпіонат, 2 ліга, Топ-новина

Таврія присвятила перемогу над Балканами принцу Філіпу (фото)

Вчора, 9 квітня, в селі Маяки (Одеський район Одеська область) відбувся виїзний матч 16 туру Чемпіонату України (Друга ліга Б). На стадіоні ім. К. Любчика сімферопольська «Таврія» зустрічалася з «Балканами». Поєдинок видався досить напруженим і тримав інтригу в рахунку до самого фінального свистка.

Балкани: Герич, Юречко, Клименко, Ільницький, Салюк, Новіков, Серденюк, Михайліченко (Федосов 46), Вдовиченко (Златов 74), Прийомов, Приблуда (Тропанець 46).
Запасні: Лукаш, Пєнов, Гаврилюк, Пилка.
Головний тренер: Денис Колчін.

Таврія: Онопко, Шевченко, Чмеленко, Заїка, Гура, Чеботаєв (Бесараб 58), Тетеренко (Захарченко 89), Білокінь, Барладим (Яцик 58), Богданов (Окатий 68), Бойко.
Запасні: Герасименко, Фаюк.
Головний тренер: Олег Федорчук.

Балкани - Таврія

Вже на 6-й хвилині півзахисник «Таврії» Максим Богданов вивів сімферопольців вперед. До кінця першої половини гри обидві команди мали декілька непоганих моментів для взяття воріт, але рахунок на табло так і не змінився.

Балкани - Таврія

Балкани - Таврія

У другому таймі господарі заволоділи ініціативою у поєдинку. На 65-й хвилині наша команда залишилися у меншості. Захисник «Таврії» Олександр Шевченко рятуючи свою команду сфолив на гравцю «Балкан», поблизу штрафного майданчика. Суддя розцінив порушення як фол останньої надії і продемонстрував нашому футболісту червону картку.

Балкани - Таврія

Балкани - Таврія

Залишившись вдесятьох сімферопольці не стушувалися. Вдало відбиваючи атаки, підопічні Федорчука гостро контратакували. У свою чергу, господарі мали можливості аби забити. Дві стійки, поперечина та самовіддана гра наших футболістів не дозволили «балканцям» розмочити рахунок. А за 5 хвилин до кінця основного часу кримчани провели стрімку контратаку, підчас якої півзахисник Євгеній Білокінь, побачивши, що голкіпер суперників вийшов далеко вперед, гарним ударом з центра поля перекинув його і подвоїв рахунок матчу.
До кінця зустрічі цифри на табло не змінилися. «Таврія», перегравши «Балкани» 2:0, продовжує зберігати чудові шанси на вихід до Першої ліги.

Балкани - Таврія

Балкани - Таврія

Цю перемогу "Таврія" присвятила принцу Філіпу, який помер вчора, 9 квітня.

Балкани - Таврія

Післяматчевий коментар тренера "Таврії" Олега Федорчука

Відеозапис матчу

Відправити
  • Комментарии
Работает на Disqus