Таврiя

Футбольний клуб з Сімферополя

Офіційний сайт

Юрій Чумак
29 квітня 2021, 16:23
Інтерв'ю

Юрій Чумак розповів про зміни, що чекають на Таврію

Сімферопольська «Таврія», яка після анексії Криму базується в Херсонській області, «робитиме упор на поліпшення тактики комбінаційного футболу», повідомив 29 квітня в ефірі Радіо Крим.Реалії виконувач обов'язків головного тренера «Таврії» Юрій Чумак.

«Я віддаю перевагу комбінаційному футболу. Протягом останніх трьох років, працюючи з досвідченими тренерами – в «Спартаку» юрмальському і в «Шахтарі» солігорському – я працював із тренерами, які займали призові місця в країнах. Зі «Спартком» юрмальським ми чемпіонами стали, із «Шахтарем» – друге, третє місце і кубок Білорусі виграли... У мене і світогляд змінився, коли попрацював ближче з досвідченими тренерами. Зрозуміло, що тренувальний процес, як раніше я його бачив і як я його бачу зараз, звичайно, будуть зміни. Але зміни будуть (у грі ФК «Таврія» – КР) саме в бік комбінаційного футболу», – сказав Юрій Чумак.

Він також розповів, що наразі команда «Таврії» готується до матчу із черкаським «Дніпром», запланованого на 6 травня.

«Керівництво клубу хоче підвищення команди «Таврія» в класі. Відповідно, ми працюємо над цим. Ми розуміємо, цього року – це складно. Буде реорганізація першої ліги, який буде на наступний рік регламент – ми не знаємо... Ми намагаємося зайняти якомога вище місце, показувати змістовну гру з прицілом на наступний сезон», – додав Юрій Чумак.
Відправити
  • Комментарии
Работает на Disqus
Качественный ремонт сотовых телефонов Xiaomi https://repairmobile.ru/phones/Xiaomi/.