Таврiя

Футбольний клуб з Сімферополя

Офіційний сайт

Данило Репілевський
7 червня 2021, 19:44
Інтерв'ю, Топ-новина

Данило Репілевський: «Ми готові до діалогу та до високих цілей»

Віце-президент сімферопольської «Таврії» підвів підсумки сезону та поділився планами на майбутнє в інтерв'ю sc_tavriya_fan.

Підсумки сезону

Якщо брати в цілому, то сезон видався нормальним. Так, ми не досягли виходу до Першої ліги, але на це були певні причини. Не встигли як слід підготуватися, тому що почали дуже швидко. Крім того, були питання по тренеру та деяким футболістам.

У нас є трохи менше двох місяців, щоб підготуватися до наступного розіграшу чемпіонату. Плануємо підібрати футболістів по деяким позиціям. А якщо брати задачу в цілому, то вона залишається незмінною – вихід до Першої ліги.

Трансферна діяльність

Є декілька моментів по деяким гравцям, яких інші клуби хочуть бачити у себе в складі. Це нормальна річ. Ми зацікавлені у тому, щоб наших футболістів знали, щоб їх купляли. Але це все ми плануємо зробити ближче до зими, після завершення першого кола. Хочеться зі своїми гравцями хоча б півкола відіграти.

Також, на даний момент є три футболіста з якими ми ведемо переговори щодо переходу в «Таврію».

В будь-якому випадку нам потрібно ще пару тижнів аби зрозуміти хто до нас прийде і хто піде.

Тренерський штаб

З Юрієм Чумаком ми продовжуємо працювати. При ньому «Таврія» не програла жодної гри. До того ж, він людина мотиватор, робота якої мене влаштовує. Щодо іншого, то плануємо взяти тренера по фізичній підготовці.

Матчі в наступному сезоні

Футбол – це шоу, яке хочуть всі дивитися. Однозначно матчі в Другій лізі будемо грати на стадіоні «Мар’янівський». Якщо вийдемо далі, то тоді свої поєдинки зіграємо в Новій Каховці. Це місто недалеко від Криму, та й стадіон більший.

Збори

Плануємо почати збори через 2-3 тижні. Спочатку на базі, а там побачимо.

Щодо повернення в УПЛ

Якщо нам будуть допомагати, то ми готові йти в УПЛ. Ми готові до діалогу та до високих цілей.

До вболівальників «Таврії»

Хочу подякувати вболівальникам за палку підтримку.
Відправити
  • Комментарии
Работает на Disqus