Таврiя

Футбольний клуб з Сімферополя

Офіційний сайт

У суботу «Таврія» зіграє 15-й тур чемпіонату України проти «Яруда»
22 жовтня 2021, 16:45
Чемпіонат, 2 ліга, Топ-новина

У суботу «Таврія» зіграє 15-й тур чемпіонату України проти «Яруда» (трансляція)

У суботу, 23 жовтня, в Мар’янівці (стадіон «Марянівський») сімферопольська «Таврія» зіграє останній матч першого кола чемпіонату України з футболу проти маріупольського «Яруда». Початок гри о 15:00.

Обидва суперники, свої попередні поєдинки завершили перемогою. Так, кримчани на виїзді обіграли «Полтаву» з рахунком 3:1, де дублем відзначився капітан команди Бойко. Ще один м’яч записав на свій рахунок Білокінь. Маріупольці в свою чергу дома розгромили одеську «Реал Фарму» 6:0.

В минулому сезоні сімферопольці так і не змогли переграти футболістів «Яруда». В двох матчах «Таврія» змогла лише добути один бал. В Мар’янівці була зафіксована бойова нічия 1:1, а в Маріуполі – 2:0 на користь представників з Донецької області.

УВАГА! У зв'язку з епідеміологічною ситуацію та тим фактом, що Херсонщина знаходиться в «червоній» зоні карантину відвідати матч 15-го туру Чемпіонату України Друга ліга (група Б) між «Таврією» та «Ярудом» 23 жовтня на стадіоні «Мар'янівський» вболівальники зможуть лише за наявності паспорту вакцинації або ж тесту на COVID.

Для дотримання карантинних норм під час матчу впускатимуть вболівальників тільки за наявності:

  • негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції не більш як за 72 години до початку заходу;
  • експрес тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2 не більш як за 72 години до початку заходу;
  • документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації. Відтак, вболівальників просять із розумінням поставитись до вказаних заходів та завчасно прийти на стадіон.
Також організатори нагадують, що на стадіоні під час матчу вболівальники мають перебувати у масках. Під час входу на стадіон кожен проходитиме температурний скринінг, та показуватиме документи, які посвідчують особу.

Трансляція матча за цим посиланням:
https://www.youtube.com/watch?v=Oct4w_6G4NY
Відправити
  • Комментарии
Работает на Disqus