Таврiя

Футбольний клуб з Сімферополя

Офіційний сайт

«Таврія» друге коло розпочне з домашньої гри проти «Кристалу»
30 жовтня 2021, 19:25
Чемпіонат, 2 ліга, Топ-новина

«Таврія» друге коло розпочне з домашньої гри проти «Кристалу» (трансляція)

У понеділок, 1 листопада, в Мар’янівці (стадіон «Мар’янівський») відбудеться поєдинок 16-го туру чемпіонату України з футболу. Сімферопольська «Таврія» на своєму полі буде приймати херсонський «Кристал». Початок гри о 14:00.

У першому колі, у найдраматичнішому матчі, кримчани розійшлися миром зі своїми суперниками – 1:1. Доля зустрічі вирішилася на доданих арбітром хвилинах. Спочатку Барладим (на 90+7 хв.), влучно реалізувавши пенальті, вивів сімферопольців вперед. А через хвилину (на 90+8 хв.) херсонці, скориставшись помилкою у захисті нашої команди, зрівняли рахунок.

На даний момент, «Кристал» займає передостаннє місце в турнірній таблиці. Після 15 ігор херсонці в своєму активі мають 6 балів. У підопічних Чумака (враховуючи технічну перемогу над «Сумами») – 23 бали і 6 позиція в чемпіонаті.

УВАГА! У зв'язку з епідеміологічною ситуацію та тим фактом, що Херсонщина знаходиться в «червоній» зоні карантину відвідати матч 16-го туру Чемпіонату України Друга ліга (група Б) між «Таврією» та «Кристалом» 1 листопада на стадіоні «Мар'янівський» вболівальники зможуть лише за наявності паспорту вакцинації або ж тесту на COVID.

Для дотримання карантинних норм під час матчу впускатимуть вболівальників тільки за наявності:

  • негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції не більш як за 72 години до початку заходу;
  • експрес тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2 не більш як за 72 години до початку заходу;
  • документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації. Відтак, вболівальників просять із розумінням поставитись до вказаних заходів та завчасно прийти на стадіон.
Також організатори нагадують, що на стадіоні під час матчу вболівальники мають перебувати у масках. Під час входу на стадіон кожен проходитиме температурний скринінг, та показуватиме документи, які посвідчують особу.

Дивіться трансляцію матчу за цим посиланням:
https://www.youtube.com/watch?v=WWcsIugCBGs
Відправити
  • Комментарии
Работает на Disqus