Таврiя

Футбольний клуб з Сімферополя

Офіційний сайт

Динамо
15 серпня 2022, 16:15
Статьи

Названо головного фаворита нового чемпіонату України

Новий сезон Української Прем’єр-ліги вже не за горами, і експерти беттинг-сфери готуються до нього, називаючи головного фаворита першості.

За задумом керівництва українського футболу, базовим днем старту нової першості країни стане 23 серпня, і в цю дату має відбутися поєдинок між командами «Шахтар» та «Металіст-1925». Загалом же чемпіонат відбудеться за участі 16-ти команд, які зіграють з дотриманням усіх необхідних заходів безпеки, і переважно на території західних областей країни.

Зважаючи на непрості обставини старту сезону, а також на втрату вітчизняними грандами низки гравців-легіонерів, експерти беттинг-сфери вже сформували котирування на переможця наступного сезону Прем’єр-ліги, і фаворитом на думку аналітиків є київське «Динамо». Кияни вважаються головним претендентом на чемпіонський титул і за версією відомого букмекера Бетвіннер, в лінії якого завжди є широкий вибір об’єктів для парі на різноманітні футбольні турніри. І ті шанувальники українського футболу, які знають, як застосувати код від Бетвіннер, щоб отримати додаткову винагороду за ставку, вже переконалися в тому, що саме на «Динамо» найнижчий коефіцієнт в лінії на переможця УПЛ сезону 2022/23. Відповідно – саме кияни є головними його фаворитами.

Наразі вірогідність завоювання «динамівцями» золотих медалей нової кампанії оцінюється аналітиками майже у 60% шансів. А от головному конкуренту киян – «Шахтарю», експерти залишають лише 44% вірогідності перемоги. Не кажучи вже про інших претендентів на титул. Наприклад, полтавська «Ворскла», яка йде третьою у цьому своєрідному рейтингу претендентів на золоті медалі УПЛ, отримала від букмекерів лише 2% шансів на успіх.

Звичайно ж, розклад сил у майбутньому ще може неодноразово змінитися, і про зміну котирувань на переможця УПЛ можна буде неодмінно прочитати, гортаючи новини букмекерів та оцінюючи зміни у складах команд-учасниць сезону, які ще можуть статися до кінця літа. Втім, саме класичне протистояння «Динамо» та «Шахтаря», судячи з усього, знову вирішить долю чемпіонського титулу, і цього разу перевага буде на боці «динамівців», адже столичний клуб втратив влітку набагато менше важливих та зіркових гравців, що неодмінно стане його перевагою над одвічним суперником на довгій турнірній дистанції.

В цьому плані варто відзначити що перше «Класичне» між киянами та «гірниками» заплановано вже у програмі сьомого туру нового сезону, який попередньо призначено на 15-те жовтня. Господарем першого матчу в сезоні між головними претендентами на чемпіонство буде «Шахтар», втім, навряд чи цей факт має вирішальне значення, враховуючи ту обставину, що усі поєдинки нової кампанії УПЛ планують проводити без присутності вболівальників.

Поділитися