Таврiя

Футбольний клуб з Сімферополя

Офіційний сайт

Динамо
25 жовтня 2022, 12:35
Статьи

«Динамо» випало з дуету головних фаворитів УПЛ

Київське «Динамо» дуже невпевнено проводить новий сезон в вищому дивізіоні українського футболу і ризикує вперше за багато років фінішувати за межами дуету лідерів.

Підопічні Мірчі Луческу за сім стартових поєдинків у новому чемпіонаті змогли набрати лише 10 очок, припустившись вже трьох поразок за цей турнірний відрізок. І як наслідок – команда після крайнього туру, в якому кияни зіграли внічию з полтавською «Ворсклою» (1:1), займають в таблиці сезону лише восьму сходинку.

Дуже невтішні перспективи у столичного клубу і на думку беттинг-експертів. Зокрема, відома компанія 1xbet, в лінії якої завжди є широкий вибір об’єктів для парі на український футбол, не бачить «Динамо» навіть в двійці головних претендентів на титул цього сезону. Ті вболівальники, яким вже доступна мобільна версія 1xbet, вже могли переконатися в тому, що наразі «динамівцям» аналітики залишають лише 16% шансів на чемпіонство в кампанії 202223 років. І за цим показником кияни поступаються не лише своєму звичному конкуренту останніх років – «Шахтарю», якому експерти відводять більше 60% шансів на титул, але і «Дніпру-1», який проводить дуже потужний сезон і має більш ніж 29% вірогідності завоювання золотих медалей.

Зазначимо також, що «динамівці» провально виступають і у єврокубках. Вилетівши з кваліфікації Ліги чемпіонів у останньому відбірковому раунді після протистояння з португальською «Бенфікою», кияни поки що не можуть досягти успіхів і у другому за престижем континентальному турнірі – Лізі Європи. Вболівальники, які використовують популярні додатки букмекерських контор, вже знають, що шанси на вихід «Динамо» до «європейської весни» з групи, в якій, окрім киян, виступають також французький «Ренн», турецький «Фенербахче» та кіпрський АЕК наразі є дуже сумнівними.

Повертаючись до невдалих виступів команді Мірчі Луческу в чемпіонаті країни, варто нагадати, що фініш за межами Топ-2 в турнірі може стати для «динамівців» найгіршим показником за багато років. Востаннє столична команда опинялася в підсумковій таблиці вищого дивізіону нижче другого місця ще в сезоні 2013/14, коли «біло-сині» посіли четверту сходинку, попустивши попереду себе «Шахтар», «Дніпро» та харківський «Металіст».

Чи повторять «динамівці» ганебний результат восьмирічної давнини? Дізнаємося вже навесні наступного року, коли на столичну команду будуть чекати головні випробування цього непростого футбольного сезону.

Поділитися