Таврия

Футбольный клуб из Симферополя

Официальный сайт

Таврія
29 марта 2020, 17:54
Статьи

Експерти оцінили шанси «Таврії» прорватися до Першої ліги

Підопічні Олега Федорчука спершу зіграли внічию з одним із конкурентів у боротьбі за підвищення в класі – криворізьким «Кривбасом» (1:1), вирвавши один заліковий пункт на останніх хвилинах поєдинку. А от другий матч «Таврії» навесні 2021-го року став неприємним сюрпризом для вболівальників першого чемпіона незалежної України – команда програла маріупольському «Яруду» з рахунком 0:2, незважаючи на те, що до старту гри переважала опонента у турнірній таблиці на 15 очок та майже десяток сходинок.

Скромний здобуток «Таврії» у двох березневих поєдинках вплинув на шанси команди посісти одну з двох найвищих позицій у підсумковій таблиці чемпіонату та здобути право на вихід до Першої ліги – другого за силою футбольного дивізіону України. І про це свідчить не лише поточне турнірне положення підопічних Олега Федорчука, але і настрої, що панують серед представників беттинг-індустрії в останні дні. Наприклад, букмекерська контора Мелбет та її аналітики наразі вважають, що шанси «Таврії» на місце в двійці найкращих наразі складають приблизно 31%. Тоді як вірогідність успіху головних конкурентів кримчан – харківського «Металу», запорізького «Металурга» та криворізького «Кривбасу», значно вища – 79%, 41% та 39% відповідно.

Визначними для «Таврії» у розумінні своїх перспектив у подальшій боротьбі за підвищення в класі стануть найближчі два поєдинки – проти «Енергії» з Нової Каховки 3 квітня вдома та виїзний матч з «Балканами» 9 квітня. Якщо з цими двома представниками середини турнірної таблиці підопічним Олега Федорчука не вдасться «розжитися» максимальним комплектом очок, то плани з виходу до Першої ліги, скоріш за все доведеться відкласти на наступний сезон.

Адже далі після цих двох матчів на команду чекає надскладний календар, в якому в трьох поєдинках поспіль «Таврія» зіграє проти усіх трьох головних фаворитів цього сезону у своєму дивізіоні – з «Металургом» вдома, в «Кривбасом» на виїзді та з «Металом» вдома. Пройти таке важке випробування за неповні два тижні буде надто складно.

Поделиться