Таврiя

Футбольний клуб з Сімферополя

Офіційний сайт

16 вересня 2006, 22:52
1 ліга

Первая лига. 10 тур. "Закарпатье" - "Крымтеплица" - 2:0

Закарпаття: Бабенко, Чижевський(к), Данаєв, Козоріз, Єсін, Постолатьєв, Брала, Подробаха (Нестерук 46), Микуляк, Пилип, Бундаш (Кополовець 32).
Запасні: Надь, Антонюк, Моргунов, Крока, Бурий

Кримтеплиця: Покальчук, Візавер, Маклаков, Дмитриєнко, Грищенко (Саранчуков 46), Старгородський, Гайдаш, Кривовязий, Свінціцкий, Бляхарський, Онисько.
Запасні: Череднюк, вечтомов, Піцур, Рябцев.

Голи: Микуляк 42хв.(п), 60хв.(п)
Попередження: Данаєв 49 - Свінціцкий 45, Гайдаш 7, 60 (вылучен).

На передодні матчу ходили чутки, що тренер "Кримтеплиці" Олександр Гайдаш привезе на гру з Ужгородським "Закарпаттям" 2-й склад своєї команди. Ці чутки з’явилися після того як на післяматчевій прес-конференції після гри "Кримтеплиця" - "Волинь" головний тренер команди з Молодіжного заявив, що декільком основним гравцям буде наданий відпочинок , для того, щоб футболісти якомога в кращій формі змогли підійти до кубкової зустрічі з представником вищої ліги, запорізьким "Металургом". Гра 20 вересня на своєму полі, по заявці Олександра Миколаєвича, вартує вище, ніж виїздний поєдинок чемпіоната. Та скоріш за все це була лише спроба ввести тренерський штаб команди "Закарпаття" в оману, оскільки в основі не з’явилися, порівняно з домашнім матчем з луцькою "Волинню", лише Кармаліта і Мамутов.

А тепер щодо самої гри. З самого початку матчу одразу стала помітною перевага ужгородців над суперниками. Перший удар по воротам "Кримтеплиці" закарпатці завдали вже на 2-й хвилині, коли Іван Козоріз, у якого 9-й номер на футболці, пробив здалеку, але вище воріт. В складі "Закарпаття", вперше на домашньому полі, з’явився Пилип Василь, який замінив в основі Дано. С початку гри було помітним хвилювання молодого, недосвідченого гравця, що призвело до декількох не оправданих провалів, та в подальшому, Василь справився з стартовим хвилюванням.

Команда з молодіжного вже на 7-й хвилині почала збирати попередження. Гайдаш отримав за грубу гру жовту картку.

За цілий матч, гравці "Закарпаття", мали безліч нагод забити гол і навіть вчинити розгром над своїми гостями. Лише одних виходів один-на-один з воротарем "Кримтеплиці" не перерахувати на пальцях однієї руки. Перший такий вихід стався на 11хв., коли нападник Ужгородців Подробаха вирвався на побачення з Вокальчуком, та пробив мимо. Наступний момент не використав той же Подробаха, який після чудового пасу у виконанні Постолатьєва вийшовши один-на-один, чомусь вирішив зробити пас, який перехопили оборонці ФК "Кримтеплиці". В команді з Молодіжного хотілося б відзначити активність гравця під №20 Свінціцкого Романа, який в сьогоднішній грі був найактивнішим у складі гостей. На 32 хвилині відбулася, на перший погляд, досить незрозуміла заміна в складі господарів поля, Бундаша, що грав під 30-м номером, замінив Кополовець, який, як показала гра, вніс гостроту в дії ужгородців в атаці.

Гравці "Закарпаття" забили свій перший гол вже на 36-й хвилині, та гол був забитий з явного офсайду.
На 42-й хвилині оборонці "Кримтеплиці" збивають в своєму карному майданчику активного Подробаху, суддя показує на одинадцятиметрову позначку. Пенальті бездоганно реалізовує Микуляк. Рахунок стає 1-0.
На останніх звилинах суддя мав показувати червону картку Свінціцкому, який ударив ззаду гравця ужгородської команди, що стояв взагалі без м’яча, та суддя пожалкував гравця "Кримтеплиці" і показав лише жовту картку. Другий тайм проходив в досить спокійному руслі. З небезпечних моментів можна згадати момент, коли Микуляк після серії навісів, якимсь незрозумілим чином з 2-х метрів потрапив м’ячем у гравця "Кримтеплиці", а також момент на 76хв., коли після прекрасного навісу Кополовця, Козоріз з 5-ти метрів, пробивши головою, не влучає в площину воріт. Також в кінці матчу відбувся ще один вихід сам-на-сам Нестерука, удар якого парирував голкіпер гостей.
2-й гол "Закарпатці" забили також з 11-ти метрової позначки. Андрієм Гайдашом притримав суперника руками, за що і було назначено пенальті, та Андрій не погодившись з рішенням судді почав ображати того, за що отримав друге попередження в грі і автоматично був вилучений з поля.

Отже, підводячи підсумки, можна сказати, що "Закарпаття" одержало таку потрібну і заслужену перемогу, та не радує низька реалізація моментів.

zakarpatie.com.ua



Остальные результаты 10-го тура:

МФК Николаев - Динамо-Игросервис - 0:0
Волынь - Спартак И - 1:0
Оболонь - Сталь - 1:0
Спартак С - ЦСКА - 0:1
Десна - Энергетик - 1:4
Днепр - Гелиос - 1:1
ПФК Александрия - Борисфен - 3:0
Нефтяник-Укрнефть - Подолье - футболисты "Подолья" не прибыли на игру из-за задолженности по выплате зарплаты
Динамо-2 - ФК Львов - 2:0

После 10-го тура "Крымтеплица" занимает 10 место в турнирной таблице
Відправити
  • Комментарии
Работает на Disqus